måndag 3 augusti 2009

Fuffens på vandrarhemmet

Igår sade Anki från vandrarhemmet att hon fått ett uppdrag på mailen. Ingenting mer. Hon hade våra mobilnummer och vi skulle vara i krokarna. Ok. Tänkte att det kanske var någon lokaltidning som hört av sig men samtidigt hade hon ett snett leende på läpparna. Skumheter med andra ord.


Till historien hör att Anki och Micke är proffsfallskärmshoppare. (Micke är världsmästare i stångstörtning också men det är en annan historia). Det faktum att vandrarhemmet ligger 500 m från Bunge flygfält gjorde det hela bara mer intrikat och gjorde ett litet hål i magen. Tänk om, fast nä, det är ju skitdyrt att åka upp med ett plan för att hoppa ner och vi ska ju till färjan – snacket gick, spekulationerna tornade upp sig.


Det blev som vi trodde fast jag behövde inte hoppa ur flygplanet för att komma ner. Klas som annars kör charterturister i ett Airbus A321 tog sig tid och flög upp oss i ett Rallye-plan.


Lite skakigare än vad jag är van vid. Roligt att se hela Fårösund från ovan. Fårö är inte så stort. Fick en känsla av att jag var med i tv-serien Doktorn kan komma när vi satt där uppe.


Sjukt roligt att åka upp och det är grymt att man kan komma till vandrarhemmet med flyg. Tack Anki, Micke och Klas för turen! Vy över Fårösund. Gotland till vänster och Fårö till höger. Varsågod!
blog comments powered by Disqus